Lirik Lagu Lare Ayu oleh: Candra Banyu

Cubleke pipi, iku hang sun engeti
Tipise lambe, nong moto yo ngawe-ngawe
Isin gayane, temungkul dung sun celuk arane
Tapi anehe, serto adoh wani nulih

When i missing you, nyang riko lare ayu
Kepingin ketemu, ati myakne sing sintru
How are you today, sun sopo liwat hp
Rungu suwarane, ati seneng rasane

Reff:
Cubleke pipi, iku hang sun engeti
Tipise lambe, nong moto yo ngawe-ngawe
Isin gayane, temungkul dung sun celuk arane
Tapi anehe, serto adoh wani nulih
Lirik Lagu Lare Ayu oleh: Candra Banyu - pasarlirik.blogspot.com
When i missing you, nyang riko lare ayu
Kepingin ketemu, ati myakne sing sintru
How are you today, sun sopo liwat hp
Rungu suwarane, ati seneng rasane

When i missing you, nyang riko lare ayu
Kepingin ketemu, ati myakne sing sintru
When i missing you, nyang riko lare ayu
Kepingin ketemu, ati myakne sing sintru

How are you today, sun sopo liwat hp
Rungu suwarane, ati seneng rasane
Rungu suwarane, ati seneng rasane
I miss you baby